joi, 29 decembrie 2011

Viata nu bate filmul...

                       29 decembrie.. Ma trezesc..trista. Ma uit pe telefon, niciun mesaj de la tine. Singura in pat imi dau cateva lacrimi si gandurile se bat in mintea mea pentru a fi primul luat in considerare... Ma trezesc mai obosita de cat am adormit. Pun mana pe telefon si te sun...

                          Au trecut sase luni de cand suntem de nedespartit. Iar acum se pare ca ne vom desparti definitiv. Nu mai pot asa. Nu mai pot sa-mi spui ca stam impreuna, dar nu mai suntem impreuna, sa-mi dai lucrurile pe jumatate, sa n-am siguranta ca a doua zi vei fi tot aici, sa stiu ca poti sa pleci oricand vrei…
Observ ca te-ai bagat in pat la 7a.m. Ma gandesc ca sigur ai fost si in club si, desi imi insirui si niste nume de baieti pe lista simt ca ai fost doar cu ea. “Am vrut sa ma simt si eu bine, nu sa ma cert cu tine”. Pana acum..ne intelegeam perfect, pana acum doar pe mine ma vroiai, dupa aseara nici nu mai vrei sa ma vezi, pentru ca..”ne certam”. Desi te-am asteptat si ti-am spus dimineata cand vii te rog vino si dormi la mine….nici asta nu s-a putut..

                     M-am hotarat, m-am gandit, e greu, e al naibii de greu sa te las, o sa mi se rupa inima in mii de bucati, o sa ma tarasc pe jos de durere, dar asa nu pot continua. Ori ne mai dam o sansa si o luam de la capat, ori renuntam definitiv la noi.

                 E atat de trist, vine trecerea dintre ani..si ma gandesc ca daca ne va prinde impreuna poate nu ne va mai desparti niciodata…

                        Totul sau nimic iubitule. Asa nu mai pot. Sufletul imi plange in fiecare secunda in care tu esti indifferent si nu-ti pasa. E atat de greu, cand, fiind singura iti pui toata baza intr-o persoana si el repezinta universul tau si nimeni nu e mai important decat el. Si cand vezi ca el pleaca sau se schimba, cerul se rupe si ingerii cad…e cumplit de greu.

                       O sa scriu, o sa scriu pana sufletul meu se va elibera de tot, pana cand nu voi mai avea lacrimi, pana cand voi invata din nou sa zambesc chiar daca tu nu vei mai fi acolo..
                        O sa treaca…toate trec. Si poate tot ce am gandit si am trait odata a fost doar un vis pentru amandoi, ca lucrurile frumoase se intampla doar in filme…si ca in aceste momente..

                                            …viata nu bate filmul… pentru ca iubirea nu invinge mereu....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu