miercuri, 31 octombrie 2012

E prea mult fum in jur

As fi vrut sa scriu de mana, ar fi parut mai intens. Simt ca te-ai schimbat enorm. Ca nu ma mai suporti, atunci cand o spui ca vrei sa ne intalnim mai rar de fapt nu vrei sa spui din prima ca ti-ai dori sa ne despartim.
Nu mai esti atent la ce-mi doresc, la mai mult timp petrecut impreuna, sa ne planificam timpul...
Ai ajuns sa-ti doresti sa stai mai mult singur.. E foarte dureros pentru mine. Ma simt atat de rau ca daca se va termina acum se va termina pentru totdeauna, nu ne vom mai intoarce nici unul la celalalt...
Oare de ce o schimbare atat de brusca, oare chiar nu mai exista nici macar o sansa si toata dragostea dintre noi a fost doar o inscenare?

Azi mi-am dat seama ca sunt dependenta de tine. Mi-am dat seama ca eu am invatat sa zambesc doar prin intermediul tau in ultima perioada, iar fara tine nu pot nici macar sa-l schitez.
Nu pot sa vorbesc frumos, nu pot sa ma prefac, nu pot sa arat ca e doar un moment, nu pot sa nu sufar.
Trebuie sa-mi revin. Nu am chef de munca, nu am chef de facultate, cand mintea si inima sunt ocupate cu tine. Vezi de ce nu e bine, de ce treb sa ma schimb si sa cunosc cu adevart sentimentele tale pentru mine? Pentru a putea fi linistita si astfel te-as lasa si pe tine sa fii fericit.

Macar acum, stiu ca e ultima obtiune pe care trebuia sa o aleg, dar ma voi minti ca ma iubesti si ca orice ne-ar incerca viata, noi nu-i dam atentie si vom fi impreuna, pentru ca ar fi singurl mod de a te scoate din mintea mea.
Daca m-as gandi ca nu vom mai fi, as pune intrebari, nu mi-ar raspunde si as fi ca in situatia de acum, pierduta printre intrebari si ganduri.

Eu am mai observat ceva..iti inteleg mult mai bine gandirea cand sunt fumata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu