duminică, 14 octombrie 2012

Am pierdut drumul

Nu vreau sa mai scriu...

pentru ca tot ce este scris aici are legatura cu tine
pentru ca titlul iti apartine
pentru ca in lumea mea, totul se termina cu bine, iar noi doi nu o sa cedam niciodata, nu o sa incetam niciodata sa mai luptam unul pentru celalalt
pentru ca visam la copii, la un viitor impreuna, la un pat pe care sa-l impartim in fiecare seara si la bucuria de a te vedea venind acasa si deschizandu-ti usa.
pentru ca in lumea me iti saream in brate si te sarutam fara sa ma gandesc daca ma consideri sufocanta sau nebuna si iti zambeam si ma priveai cu caldura si iubire...
pentru ca indiferent daca astazi ma mint, nu vreau sa iau parte la acest sfarsit, nu pace parte din viata mea, din planuri, din vise

Prefer sa plec pur si simplu, sa dispar, sa te intrebi ce s-a intamplat.. Sa imi creez o alta viata pe langa viata cu tine. Sa constientizez ca vei fi mereu acolo dar niciodata asa cum mi-am dorit cu adevarat, asa cum nici eu nu am fost niciodata asa cum ti-ai dorit tu cu adevarat.

Nu vreau sa scriu in momentele astea in care plang impacata cu gandul, plang linistita si plina de dor, explodand de iubire.
Nu vreau sa mai scriu in momentele astea cand iubirea se transforma in ura si te urasc din ce in ce mai mult pentru ca n-ai luptat si nu vei lupta, pentru ca nu tu esti de vina, e vorba de viata e vorba de timp... nu vreau sa te urasc cand tot ce simt pentru tine e iubire.

Daca vreodata vei gasi aceste randuri, te rog, nu ma lasa sa plec, ia-ma de mana si spune-mi ca ma iubesti, iar atunci iti promit ca n-am sa mai plec niciodata, oricat de greu ar fi.

Am trecut prin furtuni si cutremure si ne impiedicam de o adiere a vantului...

Inca mai cred ca noi doi, oricat de multe ne-ar incerca, vom fi impreuna.. Iti mulumesc ca mi-ai aratat ca am o viata care nu e legata de nimeni si nimic, doar de mine...in momentele in care eu credeam ca tu esti universul meu... Suntem oameni, toti face greseli, important este sa invatatm din ele...


Nu uita niciodata in clipele grele..cat de mult am putut sa ne iubim in zilele cu soare. Eu inca sunt langa tine, doar trebuie sa vrei sa ma vezi, pana atunci, poarta-ti singur de grija, te voi purta in gand in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu