luni, 15 octombrie 2012

Suntem doar oameni...nu zei...!


Trezeste-te la realitate...
 Macar pentru cateva ore. Priveste in jur, priveste spre tine, spre mine, spre noi si recunoaste ca nu vrei sa ne desparitm.
Recunoaste macar o data ca ma iubesti si ca ai ajuns intr-un punct in care nu mai stii ce sa faci, in care tot ce se petrece intre noi ti se pare nefavorabil.
Recunoaste ca astazi cand te-ai trezit, te-ai gandit la mine si prin lucrul acela mi-ai demonstrat ca-ti pasa.
Am trecut prin foc si apa, nu vom putea trece doar de putina ploaie?

Nu-mi mai spune in fiecare zi ca ne vom desparti, nu-mi mai spune in fiecare zi sa-mi caut pe altcineva, ca noi doi nu avem nici un viitor, ca nu ne intelegem pentru a putea fi impreuna...
Ai spus-o de atatea ori incat mi-a intrat in reflex, incat simt asta pana in cea mai mica celula din corp, iar la orice ora m-ai trezi as sti sa-ti spun aceste cuvinte...
Acum sunt sincera si iti spun ca imi pare rau ca n-ai incercat sa ne incuurajezi niciodata, ca n-ai incercat sa ne rezolvi problemele si mereu ai vrut sa le uiti sau sa treci peste ele, ca nu mi-ai spus nici macar o data "vom trece si peste asta si vom fi linistiti" sau macar un "te iubesc" din cand in cand... N-ai avut niciodata incredere in noi, in relatia noastra, ca va merge, sa simt macar o data de la tine ca iti doresti sa fim fericiti impreuna...

Poate ar trebui sa regret, dar e singurul moment in care n-o fac. Mi-am pus toate armele in lupta asta pana am ramas fara armura si m-ai strapuns direct in inima, iar acum nu mai am nici cea mai mica putere sa ma apar.
Amandoi am stricat totul.  Eu prin caracterul meu, prin faptul ca nu te-am inteles intotdeauna, tu prin toata nesiguranta asta de-a lungul intregii relatii. 

Despre ce vorbim acum? Despre zile apuse? Despre orgolii si indiferenta care nu ne mai aduc aminte de ceea ce a fost cu adevarat frumos? 
De ce oamenii uita atat de repede amintirtile frumoase? De ce am ajuns sa renuntam atat de usor, la visele noastre, la teluri, la iubire?

Suntem doar oameni...nu zei...!“Abia astept sa dormi la mine in brate, sa iti simt trupul cum se cuibareste langa al meu, sa primesc sarutul fierbinte de noapte buna si sa imi vad viitorul in ochii tai. Te iubesc.”......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu