joi, 1 noiembrie 2012

N-ai sa intelegiPloua…. Am mers prin ploaie grabita si enervata ca nu am o umbrela la mine. La un moment dat m-am oprit, m-am uitat spre cer si am simtit picaturile care imi atingeau buzele si am vambit. Am incetinit pasul si am inceput sa simt ploaia… Era atat de placuta. Ce seara..
Mi-am revenit…vad aceleasi lumini pe care le vedeam candva, simt la fel ploaia care cade, soarele care rasare, iarba, lumea, aerul de dimineata.
A fost un timp in care simturile mi s-au atrofiat din diverse motive, dar acum sunt atat de fericita…
Ma enervez doar ca nu mai am loc in viata ta, ca esti atat de bine incat ai reinceput vechile convrsatii cu personae care ma deranjau. Dar nu e decat un moment in care imi dau seama ca nimic nu mai conteaza, ca nu mai pot sa-ti spun nimic din ceea ce-mi doream sa-ti spun si ca, de fapt, toate lucrurile sunt la fel. 
Dorul e cel mai sincer in unele momente si ne face sa vedem lucrurile mai frumos, dar trece atunci cand apare cel mai mic lucru care te-a deranjat…
Imi doream sa stau cu tine in seara asta, sa vorbim, sa te privesc cu drag…Mi-a trecut si imi pare rau ca sunt lucruri care ma fac sa-mi treaca atat de repede. Nu mai am rabdare, nu mai fac compromisuri, n-a fost bine cand le-am facut.
N-ai sa intelegi niciodata…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu