marți, 18 decembrie 2012

Lucruri simple


10:20 am 
M-am trezit cu pasii indreptati spre bucatarie: Coffee!
Aprindem o tigara luam laptopul si scriem. Din nou nu sunt acasa. Sunt la una dintre cele mai bune prietene, iar cand spun asta, as putea spune ca e singura care in 18 ani de zile nu mi-a gresit si ca prietenia asta s-a accentuat odata cu trecerea timpului.
Linistita! Indragostita? Rationala, dar foarte fericita, toate merg din plin si nu toate sunt asa cum mi le-as dori,  dar stiu sa-mi incep fiecare zi cu un zambet.
Imi amintesc privirea ta, dulce, calda, saruturile tale pe tot corpul si imbratisarea ta dimineata, seara...
Ah si daca ne-am incapatanata amandoi n-am ajunge nicaieri. Dar incerc sa traiesc frumos, un zambet, o privire, un gest. restul nu-si au locul, restul nici nu conteaza. 
Dupa atatea lucruri haotice tu esti momentul meu de liniste si mai mult de atat nici nu-mi doresc.
Nu ma intereseaza nici macar cat ramai. Mi-am dorit si am insistat sa raman undeva de unde trebuia sa plec de mult timp, unde nu mai eram fericita, incat am ajuns sa nu-mi mai pasa cat vei sta langa mine. O relatie e facuta din doua persoana, iar daca cele doua nu gandesc in acelasi sens, de ce as incerca sa fac eu acest lucru?

"Paste, vin alb, lumanari si o masuta mica in mijloc. Micul dejun de a doua zi, cumparaturile de seara, aparitia ta la locul meu de munca, priviri asupra ta, intalnirea cu persoane importante din ambele parti, gatitul impreuna, mersul pana la faramacie fara mine, dar pentru mine..." 

Apreciere. Multa apreciere din partea mea, respect si afectiune.
Zambeam mergand printre raioanele din supermarket cand iti vedeam privirea mirata. Nu ti-ai luat nici macar o secunda ochii de la mine. Imi placea asta.
Narghileaua a fost buna si mai  buna a fost gluma ca a doua zi ne despartim. Ne plictisim uneori cand e atat de bine si frumos si incepem sa ne atacam. Zambesc din nou!

Te las in agitatia ta  zilnica de serviciu si in graba in care ai intrat! Ne auzim in curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu