joi, 7 martie 2013

Tacere si multa durere...


Am gresit mult de-a lungul timpului cu barbatii din viata mea. N-am stiut sa ma port cu ei. N-am stiut sa ma impun, sa fiu indiferenta, sa rad, sa plang, sa iubesc atunci cand trebuia. le-am facut pe toate dar in momente nepotrivite. Ca si acum de exemplu cand el nu e acasa, n-ar fi trebuit sa-l astept in pat, cu un cadou luat cu mare drag pentru el. Pentru ca barbatii nu apreciaza, vor libertate, nu le plac surprizele si nici sa le invadezi spartiul...
Am zarit pe obrazul meu astazi cateva lacrimi. Sunt slaba, sunt atat de slaba uneori. Putini oameni isi recunosc defectele. In ultima perioada m-am saturat sa spun ca nu ma doare. Da ma doare si ma doare ingrozitor de tare si sunt extrem de nefericita. Ma simt ranita pentru ca a gasit persoana pe care o cauta, ma simt ranita pentru ca s-ar putea sa ramana cu ea, ma simt ranita ca s-ar putea ca ea sa-i fie sotie intr-o zi, ma simt fericita ca am pe cineva la care sa ma gandesc, sa spun cu adevarat ca l-am iubit..si da..dupa atat timp pot sa spun ca l-am iubit...si a fost singurul. Dar n-o sa stie asta niciodata si daca o va sti n-o va crede, dar nici asta nu-mi pasa, e prea tarziu pentru noi.
Si m-a cuprins un sentiment de panica, de depresie, de durere acuta, de singuratate incat m-as duce si i-as spune ca il iubesc ca il voi iubi toata viata, dar nu mai e loc, nu mai e timp...el n-ar face-o, n-a facut-o...
Si privesc in stanga si in dreapta si incerc sa inteleg ce se intampla cu mine. De ce nu-mi gasesc locul, de ce sunt nefericita? De ce nu incerc sa gasesc fericirea in mine, langa mine si in momentul prezent, nu in trecut?
Trecutul nu se va mai intoarce niciodata iar viitorul nu-l stiu, pentru ca sunt sigura ca in prezent as sta foarte linistita daca l-as cunoaste.
Nu sunt fericita! Chiar nu sunt! Nu am pe cineva al meu, nu exista relatie, cuplu...exista doar ceva pentru a ne petrece timpul. si imi pare rau ca o spun, dar asta simt... te-as iubi, daca mi-ai arata ca ma iubesti...

2 comentarii:

  1. Dragostea nu e veritabila decat in masura in care e reciproca: ea nu trebuie sa ceara, nici sa pretinda, ci doar sa aiba puterea de a se lamuri asupra ei insasi.
    Gandeste-te ca, undeva, printre milioane de stele, se afla acel suflet de care ai nevoie pentru a te ragasi. Asteapta-l !

    RăspundețiȘtergere