luni, 8 aprilie 2013

Reguli!Regula nr 1. Nu verifica niciodata un barbat in conversatiile lui pe net cu fosta. Vei avea surpriza ca ceea ce tie iti spune inrealitate sa nu fie acelasi lucru cu ce ii scrie ei. Unde e problema, iti vei da seama mai tarziu.

Regula nr 2. Nu-ti compara niciodata fostul cu actualul. Indiferent in ce impostaze v-ati despartit, cu siguranta avea un lucru care iti placea, iar actualul nu il are. Ia persoana de langa tine ca atare.

Regula nr 3. Oamenii nu se schimba. Daca exista lucruri care te deranjeaza in mod exceptional la iubitul tau trebuie sa te gandesti la urmatoarele variante. Ori il iei ca atare sit e obisnuiesti cu acel defect, lucru care nu se potriveste cu ideile tale, ori renunti la el pana sa incepi sa tii la el.  Nu astepta sa treaca timpul sa se schimbe. Oamenii nu se schimba.

Regula nr 4. Nu-i povesti niciodata actualului tau iubit detalii intime din viata ta anteriora. Nici nebuniile si aventurile pe care le-ai trait si nici lucruri prin care sa scoti in evidenta cat de bun era fostul pe langa el. In cazul in care iti doresti o relatie serioasa cu iubitul tau aceste amanunte trebuie sa dispara complet din vocabularul tau.

Regula nr 5. Daca inca iti mai iubesti ex-ul si ai o vaga speranta in a va impaca si din acest motiv nu stii daca iti va merge relatia cu actualul, uita tot si ia-o de la capat. Numai asa vei putea fi fericita. Fara comparatii, fara ganduri, fara idei legate de trecut.

Regula nr 6. Ai grija cum te porti cu noul iubit. Cum il inveti as ail ai. Invata din experienta anterioara cu ex-ul si analizeaza greselile facute de tine in relatie. Nu le mai face in actuala nici in ceea ce are legatura cu tine, nici in ceea ce are legatura cu el. Gaseste echilibrul intre indiferenta si afectiune.

Regula nr 7. Nu iti compara niciodata partenerii de viata in pat.

Regula nr 8. Daca iubitul tau este zgarcit. Obisnuieste-te cu asta. Nu va fi niciodata mai darnic.

Regula nr 9. Daca iubitul tau va dori sa plecati intr-o excursie \ concediu iar tu nu iti perminiti financiar, iar el nu are nici un gand sa te jute la achitarea acesteia, lasa-l sa plece singur si gandeste-te ca asta nu se va schimba niciodata. Ori il parasesti, ori il accepti.

Regula nr 10. Daca dupa toate astea iti dai seama ca ex-ul era mai bun, dar nu te mai porti intoarce la el pentru ca e combinat, nu-ti face sperante. Spune-i ceea ce simti si lasa-l in pace. Daca te iubeste cu adevarat, se va intoarce. Pana una alta dezvoltati personalitatea cu cel de langa tine, cu siguranta fiecare om din viata ta are un rol si un scop bine determinat pe care tu il realizezi mai devreme sau mai tarziu. Nu face insa prostia de a trai prea mult in trecut si de a nu-ti vedea prezentul sau viitorul, dar nici prostia de a-ti face planuri cu un om care nu are aceleasi ganduri ca si ale tale.

Cu rabdare le descoperi pe toate in timp, doar tine ochii larg deschisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu