joi, 4 aprilie 2013

Ultima scrisoareAcea zi. Acea zi in care te simti singura. Acea zi in care ti-e dor de el. In care te atarni de un firicel de ata numit speranta si speri sa nu se rupa. Dar speri degeaba, pentru ca nu tine de tine, tine de el. De el care nu da nici macar un semn ca asta trebuie sa faci, sa astepti.

Dar ce sa astepti? TU stii ce astepti? Astepti in gol. Si te gandesti daca se va intoarce sa fii acolo, dar el este acolo? Stii ca se va intoarce? Stii ca macar se gandeste la asta? Nu , nu stii, pentru ca nu vrea sa-ti dea nici cel mai mic indiciu si poate ar trebui sa te gandesti ca nu ii pasa.

Si l-ai fi putut uita daca ar fi acceptat sa ramaneti prieteni, sa-l mai vezi din cand in cand si sa-i povestesti  ce te framata, pentru ca stii ca el te intelege, pentru ca simti asta si simti ca nimeni n-o va face mai bine.

Regret un singur lucru pe lumea asta. Regret ca ne-am intalnit intr-un moment nepotrivit al vietii, asta imi spun mereu.

Da, ne-am intalnit intr-un moment in care eu eram o copila imatura. Moment in care nu stiam ce inseamna cu adevarat iubire, moment in care nu stiam ce inseamna cu adevarat fidelitate. Moment in care am facut multe greseli, eu pentru ca nu stiam ce-mi doresc cu adevart de la viata si nu stiam daca pe tine te doresc, moment in care nu stiam daca esti cel mai bun pentru mine la ora aceea, moment in care pentru greselile mele te-ai razbunat si ai gresit si tu mult, foarte mult, greseli poate care tu nu trebuia sa le faci pentru ca erai mai matur si trebuia sa ma tragi de manaca sa-mi spui ca gresesc. Dar m-ai lasat sa gresesc, ca sa te razbuni si apoi sa ne ratacim unul de altul.

Nu mi s-a mai intamplat sa nu-mi gasesc un barbat langa care sa raman sau sa-mi doresc sa raman, pana la tine. Am stiut intotdeauna ca exista oameni mai buni..si da sunt oameni  mai buni, dar nu pentru mine, pentru mine, ai fost si esti tu cel mai bun, pana in acest moment.

Mi-as fi dorit sa ne mai dai o sansa. Mi-as fi dorit sa ne aratam ca ne-am schimbat, sa spunem ca macar am mai incercat o data, de la capat, de data asta fara greseli. Dar nu mai e timp, nu mai e loc, nu-ti mai doresti. Si atunci imi pun in cap un singur lucru, te-am pierdut, trebuie sa renunt. Asa cum in viata nu le poti avea pe toate...

Nu e disperare, nu e dependenta, abia acum mi-am dat seama ca e cu adevart iubire.. Iar ce simt acum e un mare gol si o mare durere ce ma apasa , dar nu mai pot intoarce nici timpul si nici nu o mai pot lua de la capat.

Cel mai frica mi-e de ziua cand te voi uita...pentru ca te-am iubit mult timp...si te-am vrut inca de pe vremea cand aveam 14 ani si te iubesc si acum ca o nebuna..Dar daca imi impun sa te uit, nimic nu ma va mai aduce cu gandul la tine...iar asta e o alta enigma si o alta durere.

N-am decat sa-mi cer scuze pentru expunerea asta a sentimentelor care pe tine de depaseste si plictiseste in acelasi timp. Dar cred ca te vei simti bine cand iti vei da seama ca intr-un final esti ceea ce ti-ai dorit. O persoana de neinlocuit pe care am inceput sa o plac cu multi ani in urma, unica persoana din viata  mea pe care o iubesc cu adevarat si care m-a invatat ce inseamna iubire.

Cat despre ceea ce tine de viitor, nu-ti mai pot spune nimic. Tu...ai renuntat de mult. Ai grija de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu