sâmbătă, 13 aprilie 2013

Uneori obosesc


"Iti promit ca ma voi gandi la tine pana cand imi voi da seama ca e in zadar si voi uita sa o mai fac. "
Faptul ca nu te vad, nu te aud ma face sa ma gandesc la tine in cel mai frumos mod. Sa-ti vad perfectiunea si sa uit de greselile pe care le-ai facut. Uneori as fi vrut sa nu fi gresit. Nu eu. Tu sa nu fi gresit.
Stiu ca o sa te uit. Poate peste o luna, poate peste un an sau doi, dar la un moment dat te voi uita, pentru ca tu ma lasi sa te uit. Si atunci oricat de mult mi-as mai dori sa ma intorc, n-am s-o mai fac.
Mi-e greu. sunt zile in care m-as tari pe pamant de durere, in care mi-as lua o simpla geaca pe mine si as veni sa te vad, oriunde ai fi. Momente in care imi tresare sufletul de fiecare data cand trec prin locurile noastre, locuri atat de bine intiparite in minte. Si mai de fiecare data ma afund intr-un gol...de durere, de uitare, de amintire..nici eu nu stiu.
Ma abtin, ma abtin sa te sun de cele mai multe ori. Nu-mi iese in totdeauna, dar stiu..stiu ca la un moment dat te voi uita si mi-e atat de frica de momentul ala. Pentru ca noi doi n-as fi vrut sa ne uitam in veci, dar timpul trece si cine stie ce planuri avem in fata de nu ne-a fost dat sa fim impreuna.

Unoeri, ca acum de exemplu, obosesc...obosesc sa ma mai gandesc  la tine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu