sâmbătă, 1 iunie 2013

"Lucruri simple numite viata"


Siceritatea e buna, dar cu conditia sa fie la momentul potrivit, chiar daca momentul potrivit inseamna peste 5 luni, 10 luni sau un an.
De curand am aflat ca toti barbatii inseala. Dar toti! Mai devreme sau mai tarziu toti o fac. Iar a insela are multiple sensuri, nu inseamna doar a face sex cu alta persoana ci gandurile tale intru-totul catre alta persoana.
Ma intreb doar de ce femeile care iubesc cu adevarat, nematerialiste, care nu-si doresc decat un iubit langa ele care sa le protejeze, sa le inteleaga si sa le iubeasca sufera cel mai mult din dragoste si sunt inlaturate ca si cum ai inlatura o scama de pe haina, care te enerzeaza pentru ca sta lipita de tine iar tu iti doresti sa arati impecabil fara ea.
Dupa inlaturarea acelei femei vin altele, care nu iti arata la fel de multa iubire si pe care le apreciezi pentru independenta lor si pentru faptul ca-ti acorda liberate, dar ele nu stau mult sau daca totusi raman, tu iti dai seama ca nu este ceea ce cautai si pleci.
Apoi intalnesti doar femei care te iubesc pentru anumite motive, asta in cazul in care ori ai bani, ori ai un renume. La inceput te bucuri de cate femei frumoase si fara prea multe cerinte de la tine iti apar in cale si traiesti frumos pana cand iti dai seama ca de fapt nu este iubire si ca iubirea lor pentru tine este datorita unor motive.
Apoi te saturi, renunti si vrei sa gasesti din nou acea femeie care te iubea pentru ce erai tu ca om. Care iti plangea pe umar, care iti dadea  cinci mesaje intr-o zi pentru ca iti puneai ambitia sa nu-i raspnuzi la telefon si o ignorai total, care a suferit enorm pentru tine si pe care ai parasit-o fara sa te gandesti prea mult sau sa privesti in spate.
Dar observi apoi cu mirare...ca acea fata nu mai exista, ca de fapt a aparut alta in loc care e mai rece, mai indiferenta, mai calma, care nu mai sufera si nu mai plange nici dupa tine, nici dupa un altul. Ca ia viata asa cum i se da si ca a renuntat de mult la sentimete pentru ca a invatat ca ii produc numai durere. Si ai s-o vezi mereu cu un zambet pe buze, nu pentru ca a practicat meseria de actrita timp de 6 ani ci pentru ca viata ii zambeste si ea.
Ceea ce simte cu adevarat in interior nu vei mai sti niciodata, insa un singur lucru isi aminteste printre lacrimi, ca odata, a iubit cu adevarat si ca acum oricat ar incerca sa mai iubeasca la fel n-o va mai face niciodata.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu